Megnyerték!

2017. 10. 05. (csütörtök) 19.34

Összesítésben első helyen végzett a magyar U16-os atléta válogatott a horvátországi Varasdon megrendezett válogatott viadalon.

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola nyolc serdülő atlétájával (Donka Réka, Kerekes Dominika, K.Szabó Gabriella, Petrozsényi Júlia, Rácz Vivien, Halász Kristóf, Hodossy - Takács Sámuel, Sós Barnabás) megerősített nemzeti csapatunk kiválóan szerepelt a mieink mellett a legjobb horvát, cseh, szlovák és szlovén versenyzőket felvonultató viadalon. A fiatal magyar atléták az összesített pontversenyben és a lányoknál győzelemmel, a fiúknál a második helyen fejezték be a 31 számból álló találkozót.

A DSC-SI tehetségei közül Kerekes Dominika a 4x300 méteres mix váltóval nyert aranyérmet, míg K.Szabó Gabriella másodikként ért célba a 300m-es gátfutásban. Szintén ezüstérmet nyert magasugrásban Hodossy - Takács Sámuel, a 4x100-as lány váltóval pedig Petrozsényi Júlia és Rácz Vivien is felállhatott a dobogó harmadik fokára. Habár érmet nem szerzett, de mindenképp dicséret illeti a 100 gáton negyedikként, egyéni csúccsal beérkező Petrozsényi Júliát. Cikk nyomtatása