Nem botlottak itthon

2017. 10. 07. (szombat) 07.34

A DSC-SI két idősebb labdarúgó csapata magabiztosan verte a Tiszaújvárost a bajnokság hatodik fordulójában.

Az U14-es és U15-ös együtteseink idegenben, a Kisvárda otthonában próbálták meg szaporítani pontjaik számát. Sajnos előbbi csapatunk messze állt ettől, míg Benczik Zsolt legénysége az első félidei gólcsendet követően hat perc alatt eldöntötte a három pont sorsát.

Zsinórban harmadik győzelmét könyvelte el Selyem Nándor gárdája. U-19-es csapatunk előnyét a tiszaújvárosiak még egalizálták, de bő tíz perccel később már három góllal vezetett a DSC-SI, melyet a végére sikerült tovább növelni. Szintén magabiztosan nyertek az U17-esek, a vendégek erejéből csak a szépítésre futotta.

Futsalosaink számára is megkezdődött a pontvadászat, a regionális bajnokság nyitókörében a végén dőlt el a találkozó a Gyulaháza javára, majd a második fordulóban a Mád ellen diadalmaskodott Balogh József csapata.  

 

 

 

 

Eredmények:

6. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

Várda Labdarúgó Akadémia - DSC-SI 5 – 0 (4-0)

Gólszerző: Edző: Szabó János

Értékelés:,, Egy nagyon jó ellenféllel találtuk magunkat szemben, amely csapat más szintet képvisel, mint az én kis brigádom. Tisztességgel szerettünk volna helytállni, de ez csak részben sikerült. Az első félidőben gyámoltalanok voltunk és a tudásbeli különbséget még a lelkesedésünkkel sem tudtuk pótolni, mert az hiányzott belőlünk. Egyetlen pozitív dolognak örülhettem a mérkőzés folyamán, hogy a második játékrészben csupán egy gólt kaptunk, de ezt köszönhetjük a kapusunknak, ill. a vendéglátóinknak.

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

Várda Labdarúgó Akadémia - DSC-SI 0 – 2 (0-0)

Gólszerző: Zubora Tamás, Szutor Tamás

Edző: Benczik Zsolt

Értékelés:,, Igazi rangadót játszottunk Kisvárdán egy jó erőkből álló csapat ellen. Igyekeztünk szervezetten játszani, de az ellenfél agresszívebb volt, többet birtokolta a labdát és így mezőnyfölényt alakított ki. Ennek ellenére igazi ziccerbe nem kerültek, mi viszont kihagytuk az első félidő legnagyobb helyzetét. Fordulás után se változott a játék képe, de egy szerencsés góllal vezetést szereztünk és ettől a Kisvárda játéka kapkodóvá vált. Több helyzetet is kialakítottunk és egyet gólra is váltottunk. Nagyon értékes győzelmet arattunk, gratulálok az egész csapatnak!

 

6. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI – FC Tiszaújváros 4 – 1 (2-1)

Gólszerző: Asztalos Márton (3), Nemes Zétény

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, Az első húsz percben már eldöntöttük a mérkőzést, és az eredményre ráülve játszottuk le a hátralévő időt, ami egy jobb csapat ellen egyenlő a vereséggel.

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI – FC Tiszaújváros 6 – 1 (4-1)

Gólszerző: Botos Zsolt (2), Tüzes Zsolt, Oláh Péter, Nemes Emil, Varga Antal

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, Magabiztos győzelmet arattunk. Az első játékrészben felszabadultan, ötletesen, és a játék minden elemében kimagasló teljesítményt nyújtottunk. Ez gólokban is megmutatkozott. Biztos vezetésünk tudatában a második félidőben kissé lazábban vették játékosaim a mérkőzést, így kiegyenlítettebb lett a játék. Gratulálok a csapatnak."

 

Regionális Futsal bajnokság

1. forduló

Gyulaháza KSE – DSC-SI 7-5 (3-3)

Gólszerző: Vass Ottó (3), Tüzes Zsolt, Somogyi István

Edző: Balogh József

Értékelés:,, Nem túl acélos ellenfél ellen nagyon visszafogott teljesítményt nyújtottunk az egész mérkőzés folyamán."


2. forduló

 DSC-SI – Mád FC 9-6 (5-2)

Gólszerző: Somogyi István (3), Vass Ottó (3), Szabó Lajos (2), Cseke Bence    

Edző: Balogh József

Értékelés:,, Egy gyors és agresszív csapat ellen motiváltan és határozottan játszottak a fiúk! Fegyelmezettségünknek és bátor támadó játékunknak köszönhetjük a sikert! Gratulálok a csapatnak!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Cikk nyomtatása