Kupagyőztes a DSC-SI!

2017. 12. 29. (péntek) 13.13

Imponáló magabiztossággal szerezte meg az aranyérmet a XXIII. Ferenczy-Budapest Kupán a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola U13-as leány kézilabda csapata.

A 2004-es korosztályban húsz együttes vágott neki a küzdelmeknek, biztató, hogy az egy évvel fiatalabb, Emődi Tünde és Láng Emese által irányított lányaink a kilencedik helyet szerezték meg. Másik csapatunk a csoportmeccsek során mind a négy találkozóját kiütéssel nyerte a Gézengúz UKC, az Érd Sport Kft., a Farkasvár DSE és a Budaörs KSE II. ellen. Bujárszki Ádám tanítványai a Gyömrőt is simán verték az elődöntőben, majd a fináléban a Szigetszentmiklós sem tudta megnehezíteni a mieink dolgát.

Örömteli, hogy a torna legjobb kapusának járó különdíjat a DSC-SI hálóőre, Aradi Frida vehette át.

,,Tökéletesen illeszkedett az éves felkészülésünkbe a torna. Magabiztos és látványos játékkal meccsről-meccsre építkezve haladtunk a döntő felé. Végül a Szigetszentmiklós elleni döntőben közönségszórakoztató játékkal sikerült megnyerni a mérkőzést”-értékelt az aranyérmes csapat edzője, Bujárszki Ádám.

A kupagyőztes csapat: Aradi Frida, Csernyánszki Liliána, Gém Léna, Panyi Anna, Silye Nanda, Hadas Nóra, Tokaji Emese, Papp Viktória, Szabó Zsófia, Szatmári Alexa, Hadházi Dóra, Kelemen Dorina, Makó Zoé, Bákonyi Lara

Edző: Bujárszki Ádám

 

Csoportmeccsek:

DSC – SI- Gézengúz UKC               27:1

DSC-SI – Érd Sport KFT                   21:10

DSC – SI – Farkasvár DSE               29:9

DSC-SI – Budaörs KSE II.                26:9

Elődöntő:

DSC-SI- Gyömrő VSK                      20:10

Döntő:

DSC-SI – Szigetszentmiklós NKSE 22:11Cikk nyomtatása