Hétvégén Garamvölgyi Kupa!

2018. 04. 09. (hétfő) 22.32

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgó szakosztálya április 14-én és 15-én, továbbá április 22-én már tizedik alkalommal rendezi meg a Garamvölgyi Lajos Labdarúgó Emléktornát.

Az Oláh Gábor utcai Sportkomplexum füves- és műfüves pályáin előbb az U9-es és U10-es, majd másnap az U7-es és U8-as korosztályok csapatai lépnek pályára. Egy héttel később pedig további három korcsoport (U11, U12, U13) együttesei mérik össze tudásukat.

A DVSC egykori legendás tréneréről elnevezett emléktornán az első két nap során 63 csapat ifjú futballistái mérkőznek meg a helyezésekért. A házigazda DSC-SI mellett többek között bemutatkoznak az UTE, a Nyíregyháza Spartacus, a Balmazújváros, a DVTK, a Debreceni Labdarúgó Akadémia, a Loki Focisuli, az Olasz Focisuli, a Sajóvölgye Focisuli, a Nánási Focisuli, a Tehetség SE-Jászberény, a DEAC, a Gödöllői SK, a Mátészalka MTK, a KBSC Kazincbarcika, a Berettyóújfalu BUSE, a HSE Hajdúszoboszló és a Kisvárda Akadémia játékosai is. Továbbá egy-egy csapat érkezik Nagyváradról és Marosvásárhelyről.

A 10 órakor kezdődő tornára a belépés ingyenes. 


A menetrend alább, pdf. formátumban elérhető.