Remek rajzokkal emlékeztek a gyerekek a legendás mesterre!

2020. 06. 11. (csütörtök) 22.33

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgó szakosztálya tavasszal már XII. alkalommal rendezte volna meg a Garamvölgyi Lajos emléktornát, de a kialakult járvány helyzet miatt ezúttal rendhagyó módon állítottak emléket a DVSC egykori sikeredzője előtt.

A szervezők rajz (U8-U10) -és kvízversenyt (U11-U13) hirdettek a DSC-SI és a DVSC-DLA labdarúgói számára. Előbbiben összesen 23 ifjú focista, míg utóbbiban 42 gyerkőc alkotott maradandót. A rajzokat illetően nem volt egyszerű helyzetben a  Garamvölgyi család, mivel szebbnél szebb munkák érkeztek. A Garamvölgyi Lajos életével, munkásságával kapcsolatosan kvíz során a legügyesebbnek Törő Alex, a DVSC-DLA U12-es játékosa bizonyult, míg a rajzoknál a végső sorrend:

1. Vatai Noel DVSC - DLA U9

2. Vass Dominik DSC-SI U10

3. Benedek Barna DSC-SI U8

Az első helyezett Vatai Noel alkotása a következő Garamvölgyi emléktorna hivatalos plakátjaként is szerepel majd. A Gyulai István Atlétikai Stadion Tribünépületében ma délután megtartott díjátadón értékes ajándékcsomagot vehettek át a legjobbak.

Az elismeréseket a család nevében Garamvölgyi Péter (a DVSC-DLA edzője), Makray Balázs a Debreceni Sportcentrum Kft. Stratégiai és Sportszakmai Igazgatója és Kozma Mihály, a DSC-SI labdarúgó szakosztályának vezetője adták át. Az ünnepségen tiszteletét tette a DVSC történetének legsikeresebb edzője, Herczeg András is.

 A rajzok az alábbi linkre kattintva tekinthetők meg:

http://www.debrecenisportcentrum.hu/galeria.php?mappa=1295

 

 

 Cikk nyomtatása