KINCSKERESŐ TEHETSÉGGONDOZÓ PROGRAM

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola a 2020/21-es tanévben 13. alkalommal indít tehetséggondozó programot 5-9 éves gyermekek számára.

A Kincskereső Tehetséggondozó Program keretén belül egy tanéven keresztül heti 4 mozgásfejlesztő foglalkozáson vehetnek részt a gyerekek (úszásoktatás, kondicionális és koordinációs képességek fejlesztése, labdás ügyességfejlesztés, torna). Ezen felül lehetőség nyílik a Sportiskola szakosztályaiban számos sportág alapjainak megismerésére heti egy alkalommal.

A program felépítése: heti 4 sportfoglalkozás, ahol megismerkednek különböző sportágakkal:

Úszás, labdás képességfejlesztés, atlétikai mozgásfejlesztés (koordinációs, kondicionális képességek fejlesztése), szertorna, tollaslabda, cselgáncs, labdarúgás, triatlon, korcsolya stb.  

 

Edzések időpontja és helyszínek:

Hétfő: torna: Szent József Általános Iskola és Gimnázium 16:30-17:30

Kedd: labdás ügyességfejlesztés: Szent József Gimnázium 16:30-17:30

Csütörtök: atlétikus ügyességfejlesztés: Szent József Gimnázium 16:30-17:30

Péntek: úszás oktatás tudásszint szerint: Debreceni Sportuszoda 17:00-18:00 vagy 18:00-19:00

 

A sportfoglalkozásokon való részvétel komoly előnyökhöz juttatja a gyermekeket az iskolakezdésnél. Játékos formában fejlesztjük a képességeiket, mindeközben pedig számos sportággal megismerkedhetnek.  

A kisiskolás korú gyermekek számára az iskolai követelmények teljesítését a rendszeres és játékos sportmozgás nagyban elősegíti. Az alap sportágak (úszás, atlétika, torna, sportjátékok) ismerete rendkívül fontos, emellett pedig számos más sportággal is megismerkedhetnek a program során, ezáltal könnyebb lesz a későbbi sportágválasztás is.

Azoknak a gyerekeknek, akik már óvodás korukban bekapcsolódnak a programba, nagy előnyt jelentenek majd az elsajátított ismeretek az iskolakezdésnél.


A program díja: 6500 Ft/fő/hó


Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

 

Elérhetőségek:

  • Kovács Judit: 06 30 535 9262     
  • Szalai Csilla 06 30 337 8636