Esélyt sem hagytak csapataink!

2017. 11. 10. (péntek) 10.22

Hibátlan mérleggel zárták a fordulót a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgói.

Nem történt meglepetés, a tiszafürediek ellen mindkét együttesünk kiütéssel nyert. A Jankovics Sándor által irányított U17-es legénység zsinórban hatodik győzelmét gyűjtötte be, és továbbra is harcban van a bajnoki címért.

A nagyecsedieknek sem termett babér Debrecenben, az U14-es és U15-ös gárdánk is itthon tartotta a három pontot. A futsal bajnokságban szintén remekelt a DSC-SI, a Nyírkarász ellen már a szünetben jelentős előnnyel vezetett Balogh József csapata.

 

 


Eredmények:

11. forduló

U-14 II. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI – Puskás Akadémia Nagyecsed 3 – 0 (3-0)

Gólszerző: Bagi Bence, Szegvári Ákos, Papp Péter

Edző: Szabó János

Értékelés:,, Az utolsó helyezett csapatot fogadtuk hazai környezetben, így a minimális elvárás a kötelező győzelem volt a csapatomtól. A játékunk nem volt meggyőző a mérkőzés folyamán, de a lelkesedésre a mai napon nem lehetett panaszom. Már az első félidőben magabiztos előnyre tettünk szert, amit a találkozó végéig sikerült megőriznünk. Ha nehezen is, de ismét lehoztunk kapott gól nélkül egy összecsapást, ami mindig örömteli számomra. Gratulálok a srácoknak!

 

U-15 II. osztály Észak-Kelet

DSC-SI – Puskás Akadémia Nagyecsed 7 – 2 (5-0)

Gólszerző: Szutor Tamás (3), Dihen Hunor, Udvarhelyi Barna, Komlósi Péter, Girán Gábor

Edző: Benczik Zsolt

Értékelés:,, A hiányzóink miatt nehéz mérkőzésre számítottunk a Nagyecsed ellen, de a csapat az első félidőben nagyon jól játszott és el is döntötte a mérkőzést. A második játékrészben sajnos nyoma sem volt a felszabadult játékunknak, több játékos csak a mérkőzés végét várta. Összességében megérdemelten nyertünk.

 

11. forduló

U-17 III. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI - Tiszafüred 26 – 0 (13-0)

Gólszerző: Spitzmüller Levente (6), Bartha Ricárdó (6), Asztalos Márton (4), Varga Balázs (2), Aranyi Tamás, Keczeli Dávid, Czapp Sebestyén, Bedő Dávid, Sallai Csaba, Somogyi Márton, Nagy Dániel, Madugyin Alex

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, A rendkívül gyenge játékerőt képviselő Tiszafüred ellen, minden játékosnak játéklehetőséget adva, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk, gratulálok csapatomnak.

 

U-19 III. osztály Észak-Kelet:

DSC-SI - Tiszafüred 14 – 0 (7-0)

Gólszerző: Oláh Péter (3), Botos Zsolt (2), Menes Emil (2), Szabó Ábel (2), Somogyi Bercel, Balogh Ádám, Szabó Lajos, Gál András, Varga Csaba

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, Gyenge ellenféllel játszottunk, győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt."


Regionális Futsal bajnokság

7. forduló

DSC-SI - Nyírkarász 10-2 (7-0)

Gólszerző: Szabó Lajos (4), Cseke Bence 2, Somogyi István,Vass Ottó,  Hegedüs Györk,  Botos Zsolt

Edző: Balogh József

Értékelés:,, Ilyen arányban is megérdemelt volt a győzelmünk! Az első félidőben koncentráltan és fegyelmezetten játszott a csapat. A második felvonásban visszavettünk a tempóból és ennek tudható be, hogy nem lett még nagyobb arányú a győzelmünk. Gratulálok a csapatnak!"Cikk nyomtatása