Egy gól döntött a fináléban

2019. 07. 03. (szerda) 10.55

Második helyen végzett a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola U13-as leány kézilabda csapata a makarskai nemzetközi utánpótlás tornán.

Négy csoportban 21 együttes vágott neki a küzdelmeknek a korosztályos tornán, ahol a DSC-SI végül ezüstérmet szerzett. A csoportkörben mind a négy meccsét megnyerte Bujárszki Ádám csapata, majd a negyeddöntőben, és a legjobb négy között sem hibáztak fiatal kéziseink. Az aranycsata kiélezett, szoros meccsen dőlt el a Nemesvámos javára (17-16). Az egyéni elismerések során is érdekelt volt a DSC-SI, hiszen a 2006-os korcsoport legjobb kapusának Buti Rékát választották.

A hazaérkezés után Bujárszki Ádám edző elmondta: ,,Csodálatos hat napot töltöttünk a horvát riviéra egyik legszebb részén, Makarskán. Öt nap alatt hét mérkőzést játszottunk. Öt találkozó volt szabadtéren, műfüvön, 36 fokban, olykor hatalmas szélben. Minden elismerésem a csapatomé, biztos vagyok benne, hogy hatalmas élményeket szereztek a gyerekek. Nagyon szépen csillog az ezüstérem! Ezzel befejeződött a 2018/2019-es szezon. Köszönöm mindenkinek, aki bízik bennem, és támogatja a munkámat! Gratulálok a csapatomnak!”

Csapattagok: Buti Réka, Tóth Jázmin, Tokai Nadin, Csizmadia Anna, Vincze Viktória, Soós Lilla, Fábián Alina, File Csenge, Kovács Hanna, Gáspár Anna, Gali Tímea, Leskó Dorka, Ratalics Luca, Solymosi Zsófi, Bristyán Dorina, Köteles Rebeka

Vezetőedző: Bujárszki Ádám

Edző, terapeuta: Martinovics Ferenc

Csoportmeccsek:

DSC-SI - ŠDRŠ Vrhnika: 15-5

DSC-SI - ŽRK Krka Novo Mesto: 21-2

DSC-SI - Szombathely III.: 21-4

DSC-SI - RK Dalmatinka: 14-7

Negyeddöntő:

DSC-SI - Logatec Zvezda: 17-5

Elődöntő:

DSC-SI – Szombathely II.: 16-11

Döntő:

DSC-SI – Nemesvámos: 16-17Cikk nyomtatása