Két meccs, két győzelem

2021. 06. 25. (péntek) 19.55

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola U14-es fiú kézilabda csapata a hazai Gyöngyös és az Óbudai Kézilabda Sportiskola ellen is magabiztos sikereket aratott a minitornán.

A DSC-SI az ÓKSI SE ellen kezdett, és a félidei 11-5-ös vezetés birtokában még nagyobb előnyre tett szert a második játékrészben, a vége 22-9. A Gyöngyösi KK csapata sem jelentett megoldhatatlan feladatot a cívisvárosi legények számára, hiszen tízgólos, 24-14-es győzelmet arattak, megszerezve ezzel a torna elsőséget. Megjegyzendő, az egész mezőny legeredményesebb játékosának a 12 találatig jutó Szőke Ádám (DSC-SI) bizonyult.  

A torna után a csapat vezetőedzője, Jóga András értékelt: ,,Örülök, hogy részt tudtunk venni a tornán, hiszen ez remek lezárást biztosított erre az idényre. Az első mérkőzésen, mint az évben mindig álmosan és lassan kezdtünk. Próbáltuk gyorsan lezárni a mérkőzést, ezért elég görcsössé vált a játékunk. A Gyöngyös elleni mérkőzésen már igazi csapatként működtünk, magabiztosan játszottunk, voltak jó dolgaink. Gratulálok a fiúknak, szépen dolgoztak egész évben, megérdemelték a győzelmet!”

Eredmények:

Gyöngyös, Dr. Fejes András Sport és Rendezvénycsarnok

Gyöngyösi KK - ÓKSI SE: 27-14

ÓKSI SE - DSC-SI: 9-22

DSC-SI - Gyöngyösi KK: 24-14

Végeredmény:

1. DSC-SI 4 pont

2. Gyöngyösi KK 2 pont

3. ÓKSI SE 0 pontCikk nyomtatása