Második helyen végzett a DSC-SI az LV Sport Kupán

2021. 08. 28. (szombat) 10.09

Augusztus 19-22. között Kalocsán és környékén rendezték meg a VIII. LV Sport Utánpótlás Kézilabda Tornát, amelyen a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola U14-es fiú csapata is megmutatta tudását.

A korcsoportban erős mezőny gyűlt össze, ugyanis a résztvevő hat csapatból öt - köztük a DSC-SI is - a korosztály legmagasabb szintű bajnokságában (országos bajnokság I. osztály) indul a 2021/22-es szezonban. Martinovics Ferenc csapata magabiztos győzelmet aratott a Gézengúz UKC, a Gyöngyösi KK és a Kecskeméti SI ellen, míg a Simontornyai KK gárdáját szoros csatában sikerült felülmúlni. Az Éles Kézisuli kiemelkedett a mezőnyből és megérdemelten szerezte meg az elsőséget. Külön öröm, hogy kapusunk, Konyári Dániel különdíjat vehetett át.           

Eredmények:

DSC-SI – Simontornyai KK: 21-18

DSC-SI -Gézengúz UKC: 28-18

DSC-SI - Gyöngyösi KK: 23-17

DSC-SI -Kecskeméti SI: 21-15

DSC-SI - Éles Kézisuli: 9-23

 

Döntő: Éles Kézisuli - Debreceni Sportcentrum Sportiskola 19-10

 

Végeredmény:

1. Éles Kézisuli

2. DSC-SI

3. Gyöngyösi KK

 

A csapat tagjai: Konyári Dániel, Kapusi Rentka Olivér, Kató Béla Benedek, Kenéz Attila Ádám, Kiss Balázs, Magyar Levente, Martinovics Péter, Nagy Kristóf, Pénzes Botond, Péter Zalán Árpád, Reszegi Dániel, Tóvizi Krisztián, Török Zalán, Zalai Botond Edző: Martinovics Ferenc

 Cikk nyomtatása