Három korcsoportban léptek pályára hétvégén kézilabdázóink.

A legkisebbek Hajdúnánáson és Hajdúböszörményben mutatták meg, hogy fejlődésük töretlen volt az elmúlt hetekben. A két évvel idősebbeknél a lányok egy sima siker után egy szoros vereséget szenvedtek a Hajdúnánástól, míg ugyanebben a korcsoportban a fiúk végig vezetve múlták felül a DEAC-ot, majd a Nyíregyháza ellen is meggyőző teljesítménnyel nyertek. Az U14-es lányok négyből négyet hoztak, a fiúk viszont nem jártak sikerrel a szabolcsi ellenfelekkel szemben.

Eredmények:

LU10 Hajdúnánás, Somorjai László Sportcsarnok

DSI Debrecen 1. – KE Balmazújváros 0 – 0

DSI Debrecen 1. – Tiszalöki VSE 0 – 0

Vezetőedző: Milánik Zoltán

Milánik Zoltán: A csapatom nagyon ügyesen és kreatívan játszott. Sok mindent kértem tőlük támadásban és védekezésben. A legjobb tudásuk szerint végre hajtották. Nagyon büszke vagyok rájuk!

DSI Debrecen 2. – Balmazújvárosi LKSE 0 – 0

DSI Debrecen 2. – KE Balmazújváros 0 – 0

Vezetőedző: Szilágyi Réka

Szilágyi Réka: Az első mérkőzésen nehezen vették fel a harcot a lányok az ellenfél csapatával, támadásban pontatlan megjátszások, eredménytelen befejezések követték egymást. Védekezésben igyekeztek a tanultak szerint helytállni, de itt is akadtak hibák, pontatlanságok, amiket az edzéseken jobban gyakorolni fogunk. A második meccsen lényegesen jobban játszottak. Gratulálok a lányoknak!

FU10 Hajdúböszörmény, Városi Sportcsarnok

DSI Debrecen 1. – Mátészalka 0 – 0

DSIDebrecen 3. – DSI Debrecen 1. 0 – 0

Vezetőedző: Sándor László

Sándor László: Foghíjasan, öt hiányzóval vágtunk neki a soron következő U10-es bajnoki fordulónak. Így aztán játéklehetőség adódott bőven azoknak, akik részt vettek. Két nehéz mérkőzést játszottunk, remekül helyt álltak a fiúk.

DSI Debrecen 2. – Hajdúböszörményi TE 0 – 0

DSI Debrecen 2. – Balkányi ISE 0 – 0

Vezetőedző: Pinczés-Láng Emese

Pinczés-Láng Emese: Az előző mérkőzésekhez képest, jóval több gólt szereztünk, és a védekezés is jobban összeállt. Ismét csapatként működtünk.

DSI Debrecen 3. – Mátészalka 0 – 0

DSI Debrecen 3. – DSI Debrecen 1. 0 – 0

Vezetőedző: Pinczés-Láng Emese

Pinczés-Láng Emese: Két jó ritmusú mérkőzést játszottunk, melyen mindenki hozzátette a tudása legjavát.

LU12 Debrecen, G4 Sportcsarnok

DSI Debrecen – Balmazújvárosi LKSE 21 – 7

DSI Debrecen – Hajdúnánás SK I.12 – 14

Vezetőedző: Jakab Márk

Jakab Márk: Az első mérkőzésen fegyelmezett játékot mutatva tudtunk nyerni. Jó védekezésünknek is köszönhetően jól védtek a kapusaink. Támadásban is előre léptünk a pároskapcsolatokban is. A második találkozón már több kihagyás volt a védekezésünkben. A támadójátékunk is többször passzív volt, de a küzdés és az akarat megvolt a csapatnál. Dicséret illeti a lányokat az eredménytől függetlenül is!

FU12 Debrecen, Agráregyetem, Kecskeméti János Sportcsarnok

DSI Debrecen 1. – DEAC 17 – 14

DSI Debrecen 1. – SZIKE Nyíregyháza 25 – 11

Vezetőedző: Szilágyi Attila

Szilágyi Attila: Néhány gyerkőcnek „első mérkőzés" fóbiája kezd kialakulni... Ez alatt azt értem, hogy az "izgulás", a tét visszaveti a teljesítményét, amíg néhány jó megoldás megnyugtatja. De így is végig vezetve nyertünk a városi rivális, a DEAC csapata ellen. A második mérkőzésen meggyőző játékkal, nagy különbséggel hoztuk a "két pontot" a Nyíregyháza ellen. Összességében megdicsértem a fiúkat a teljesítményükért.

DSI Debrecen 2. – Hajdúnánás Kézilabda NKFT 13 - 35

DSI Debrecen 2. – Mátészalka 14 – 18

Vezetőedző: Deák Viktor

Deák Viktor: Sajnos az első meccset a srácok túlizgulták, és megmutatták, hogy nem kell ezt a játékot játszani, így egy nagyobb arányú vereséget szenvedtünk. A második mérkőzésre összekapta magát a társaság. Végig fej-fej mellett haladt a két csapat, azonban az utolsó percekben rendkívül sok technikai hibát követtünk el, így az idősebb és nagyobb mátészalkai csapat tudott győzni. Köszönjük a szurkolást mindenkinek!

LU14 Hajdúnánás, Hódos I. Városi Sport-és Rendezvénycsarnok

DSI Debrecen 1. – Hajdúnánás SK 21 – 10

DSI Debrecen 1. – Kisvárda 22 – 11

Vezetőedző: Milánik Zoltán

Milánik Zoltán: Az első és a második mérkőzésen is álmosan kezdtünk. Ezt tükrözte a félidei eredmény is. A második 20 percben viszont magunkra találtunk és magabiztosan nyertünk.

DSI Debrecen 2. – Szivacs KC 19 – 11

DSI Debrecen 2. – Balmazújvárosi LKSE 18 – 10

Vezetőedző: Hadady Monika

Hadady Monika: Az első meccsünket kicsit álmosan és sok technikai hibával kezdtük. A lehetőségeink megvoltak, de a koncentráció hiánya miatt sokat hibáztunk, ami a végeredményben szerencsére nem látszott. A Balmazújváros ellen is nehezen indult be a játékunk, majd a második félidőben nyújtott védekezéssel és nagyobb összpontosítással biztos győzelmet arattunk. Büszke vagyok a lányokra!

FU14 Nyírpazony, Sportcsarnok

DSI Debrecen – Nyíregyházi SN 24 – 29

DSI Debrecen – SZIKE Nyíregyháza 18 – 27

Vezetőedző: Vida Szabolcs

Vida Szabolcs: A két mérkőzésen csak egy-egy félidőnyi jó védekezést láthattak a csapatot elkísérő szurkolók, ez csak arra volt elég, hogy jelentős hátrányunkat csökkentsük, de a győzelemhez kevés volt!

Fotó: Kovácsné Cseke Judit


Két-két győzelemmel zárta a fordulót U14-es lány korosztályunk és U12-es fiú első csapatunk

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK