Labdarúgó szakosztályunk szakképzett edzőkkel, pedagógusokkal és ragyogó körülmények között várja a focizni vágyó, 2017/2018-ban született gyerekeket.

A DSI Debrecen idén fennállásának 60. évfordulóját ünnepli. Ez idő alatt számos labdarúgót neveltünk fel a magyar labdarúgás számára, köztük olyanokat is, akik a magyar labdarúgó-válogatott tagjai lettek. A teljesség igénye nélkül néhány jól ismert név: Sándor Tamás, Dombi Tibor, Böőr Zoltán, Bernáth Csaba, Kiss Zoltán, Madar Csaba, Tőzsér Dániel, Varga Kevin, Balogh Norbert.

A válogatottságig eljutó játékosokon kívül megszámlálhatatlan azoknak a futballistáknak a száma, akik a Magyar Labdarúgó Bajnokság különböző osztályaiba kerülve meghatározó játékosaivá váltak csapataiknak és szép karriert futottak be azzal a tudással, amit a DSI korosztályos csapataiban szereztek meg az évek során.

A labdarúgó szakosztály szakmai stábja Kozma Mihály volt futsal szövetségi kapitány, szakmai vezető irányításával tovább folytatja a szakosztály 60 éves hagyományait és szakképzett edzői, pedagógusai – akik többsége maguk is labdarúgóként szép sikereket értek el pályafutásuk során - felkészülten, nagy tudással, szakértelemmel és elhivatottsággal dolgoznak az óvodás korcsoporttól kezdve egészen a felnőtt korcsoportig valamennyi korosztályban, biztosítva a gyerekek számára a korszerű, folyamatos fejlődést biztosító erőnléti, technikai, taktikai képzést, amely lehetővé teszi minden gyerek számára a fejlődést, tudásának elmélyítését, lehetőséget biztosítva mindenki számára a tehetségének megfelelő szint elérését, és azt, hogy kitűnő labdarúgó váljon belőle és akár NBI - es csapatokban és a magyar válogatottban is megállja a helyét.

Edzőink: Jankovics Sándor edző és Grassroots körzeti szervező, Selyem Nándor edző a Magyar Labdarúgó Szövetség Grassrots Programjának keretében már hat éve Debrecen hat óvodájában tart edzéseket, ahol a gyerekek korosztályának megfelelően képzik, fejlesztik a kicsiket és szerettetik meg velük a labdarúgást, és a mozgás örömét.

Az óvodák: Gönczy Pál utcai Óvoda, Táncsics Mihály Utcai Óvoda, Faragó Utcai Óvoda, Közép Utcai Óvoda, Margit Téri Óvoda és Kemény Zsigmond Utcai Óvoda.

A legügyesebb gyerekek a DSI Debrecen igazolt játékosai lesznek, és a szakosztály óvodás korcsoportjában bontogathatják tovább szárnyaikat. A kicsik edzéseit Benedek Barna szakképzett edző és pedagógus irányítja, aki a téli időszakban a Csapókerti Általános Iskola tornatermében, a tavaszi és őszi időszakban pedig az Oláh Gábor utcai Sportkomplexumban, országosan is kiemelkedő, ragyogó feltételek között, és remek pályákon tart edzéseket.

Az óvodás korcsoportban a résztvevő gyerekek ingyenesen látogathatják az edzéseket hetente három alkalommal.

Időpontok:

Hétfő: 17-18

Kedd: 18-19

Csütörtök: 18-19 óra

Az edzésekre az alábbi telefonszámokon lehet jelentkezni:

Benedek Barna edző: 06-30-746-8565

Jankovics Sándor edző: 06-30-768-0904

Selyem Nándor edző: 06-70-450-6457


DSI Debrecen Labdarúgás: A nevelés legalább annyira fontos, mint a képzés

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK