Kézilabda csapataink váltakozó sikerekkel folytatták a gyermekbajnokságot.

Hat csapatunkból három mindkét mérkőzését megnyerte, kettőnek nem sikerült pontot szerezni, egy együttesünk egy-egy győzelemmel és vereséggel kezdte a tavaszi szezont.

Eredmények:

LU14 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona Gimnázium

DSI Debrecen 1. – Arany Sárkány Focisuli Nyírbátor 33-6

DSI Debrecen 1. – Dombrádi Mobil SE 45-11

Vezetőedző: Milánik Zoltán

Milánik Zoltán: Mivel nekünk január elejétől egy 6 hetes felkészülésünk volt, amit Martinovics Ferenc erőnléti edző tartott ezért fizikálisan és állóképességben is felülmúltuk az ellenfeleket. Továbbra is minden hétfőn erőnléti és állóképességi edzéseken vesznek részt a lányok.

DSI Debrecen 2. – Arany Sárkány Focisuli Nyírbátor 38-11

DSI Debrecen 2. – Dombrádi Mobil SE 35-8

Vezetőedző: Hadady Monika

Hadady Monika: A lányok nagyon várták már, hogy végre megmutathassák az elmúlt hetek erőfeszítéseinek eredményét. Nagyon sok energiát fektettek az edzésekbe és nagyon komolyan veszik a mérkőzéseket. Az első mérkőzésen a Nyírbátor csapata becsületesen küzdött, mi azonban gyorsabbak, erősebbek voltunk, így az eredmény egy nagyobb gólkülönbség lett. Igazi csapatmunka tükröződött a meccsen védekezésben és támadásban egyaránt. A második találkozón a Dombráddal mérkőztünk meg. Góljaink jelentős részét lerohanásból szereztük. Nagyon büszke vagyok a lányokra, szép játékkal, jó eredményekkel indítottuk a bajnokságot.

FU14 Sárospatak, SRK Waberer Sportcsarnok

DSI Debrecen – Nyíregyházi SN 22-28

DSI Debrecen – Sárospataki RKG Alapítvány 14- 22

Vezetőedző: Vida Szabolcs

Vida Szabolcs: Sajnos hasonlóan az elmúlt évekhez az első tavaszi fordulóban nem sikerült jó játékkal megörvendeztetni a szurkolóinkat. A védekezésünkbe sok hiba csúszott, főleg a széleken kerültek sokszor ziccerbe ellenfeleink. Támadásban sok helyzetet sikerült kialakítanunk, de ezeket sorra elhibáztuk. Remélem innen csak felfelé indulunk a következő játéknapokon.

LU12 Sárospatak, SRK Waberer Sportcsarnok

DSI Debrecen – Balmazújvárosi KE 6-14

DSI Debrecen – Kemecse 37-1

Vezetőedző: Jakab Márk

Jakab Márk: Az első mérkőzésen a Balmazújváros ellen maradtunk alul. A védekezésünk kezd összecsiszolódni, helyenként biztató jeleket láthattunk. Támadásban még több gyakorolni valónk van, a helyzetfelismerés nehezebben megy. A második meccsen egy pályája elején járó csapattal találkoztunk, így sima győzelmet arattunk.

FU12 Mátészalka, Városi Sportcsarnok

DSI Debrecen 1. – Hajdúnánás 24-9

DSI Debrecen 1. – BMSE Berettyóújfalu 31-17

Vezetőedző: Szilágyi Attila

Szilágyi Attila: Gyakorlatilag két hónap szünet után léptünk pályára Mátészalkán. Ez picit "idény eleji" formára sikerült, bár az eredmények nem ezt tükrözték. A 15 és 14 gólos győzelmek magabiztosnak tűnnek, de rengeteg munka még, hogy igazán "jó csapat" legyünk. Összességében megdicsértem a fiúkat a jó teljesítményükért!

DSI Debrecen 2. – Balmazújvárosi KK 15-18

DSI Debrecen 2. – DEAC 15-26

Vezetőedző: Deák Viktor

Deák Viktor: Két nagyszerű meccset tudtunk játszani. A négy félidőből három nagyon biztató volt. Az első találkozón a Balmazújváros csapata ellen végig partiban voltunk, azonban az utolsó két perc nem nekünk kedvezett, így háromgólos vereséget szenvedtünk. A második mérkőzésen az első félidőben nagyon megszeppenve játszottunk. Azonban a második játékrészre összekaptuk magunkat. Gratulálok a srácoknak, végig betartottak mindent, amit kértem tőlük.


Felemás idénykezdet

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK