A DSI Debrecen U13-as és U12-es labdarúgói kiütéses győzelemmel zárták hétközi mérkőzéseiket.

U13

Rögtön az ünnepek után új kihívás várt Szabó Imre gyerekeire, ugyanis kedden bajnoki mérkőzésen léptek pályára. A hétközi játéknapon ifjoncaink azt a Nyírbátort fogadták, mely gárdának ősszel 13-at vágtak.

Az eső és az erős szél megnehezítette ugyan srácaink dolgát, de jól alkalmazkodtak a nehéz körülményekhez. Az már a középkezdés után kidomborodott, hogy a két csapat nincs egy súlycsoportban, negyedóra alatt négygólos előnyre tettünk szert. Az első negyed végéig még kétszer zörgettük meg a vendégek kapuját, majd a második etapban négyszer mattoltuk a védelmüket.

A harmadik szakasztól csak az volt a kérdés, mekkora lesz a különbség, az őszi 13 gólt túlszárnyalják-e ifjoncaink. A játékrész végéig meg is kaptuk a választ, ekkor már 14 volt közte. A záró negyedben tovább nyílt az olló, még háromszor juttattuk a labdát a vonalon túlra. Még egy találat született a hármas sípszó előtt, ezt a Nyírbátor szerezte, így 17-1-es eredménnyel zárult a mérkőzés.

MLSZ Regionális U13 Északkelet Alapszakasz 14. forduló

DSI Debrecen – Nyírbátor: 17-1 (6-0, 4-0, 4-0, 3-1)

DSI Debrecen: Madarász – Tóth Ni., Szűcs, Tóth Ná., Nagy G., Nagy R., Fekete, Müller, Török

Cserék: Dubóczki, Aukszi, Illés, Kiss Cs., Kakó

Edző: Szabó Imre

Gólszerzők: Tóth Ni. 1’, 6’, 15’, 37’, Török 3’, 36’, Nagy G. 19’, 58’, 60’, Fekete 20’, 50’, Tóth Ná. 29’, Kakó 52’, 77’, Illés 67’, Szűcs 69’

Szabó Imre: Hatalmas különbség volt a két csapat között, mely párharc szakmailag értékelhetetlen és nem szolgálta a gyerekek fejlődését. Az egyetlen pozitívum, hogy tudtuk javítani a gólkülönbségünket, e mellett önbizalomnövelő volt a győzelem. Gratulálok a srácoknak!

U12

Ahogy az idősebb korosztály, úgy Makra Béla tanítványai is a Nyírbátort fogadták kedden. Ősszel hét góllal múlták felül a zöld-fehéreket srácaink, az akkori góltermést ezúttal esőben és szélben is jóval túlszárnyalták.

Alaposan bekezdtek ifjoncaink, szinte percenként álltak fel középkezdéshez a vendégek, tették ezt az első etap végéig nyolcszor. A második játékrészben, a nagy előny és a nehéz körülmények ellenére is szemre tetszetősen, futballoztak a Makra-gyerekek és újabb három góllal megtoldották találataik számát.

A nagyszünet után is az történt a pályán, amit srácaink akartak, egy térfélen zajlott a játék. Megint háromszor zörgették meg ifjoncaink a hálót ebben a 20 percben, ekkor 14-0 állt az eredményjelzőn. A záró negyedben még négyszer kapitulált a vendégek védelme, így nagy kiütés lett a vége.

MLSZ Regionális U12 Északkelet Alapszakasz 14. forduló

DSI Debrecen – Nyírbátor: 18-0 (8-0, 3-0, 3-0, 4-0)

DSI Debrecen: Vékony – Váradi, Ó. Nagy, Mclean, Kecskés, Péntek, Orbán, Benedek, Enyedi

Cserék: Kovács, Linzenbold, Nagy D.

Edző: Makra Béla

Gólszerzők: Kecskés 4’, 13’, Váradi 5’, 7’, 17’, 24’, 25’, 30’, 51’

Ó. Nagy 10’, Orbán 15’, 18’, 63’, Péntek 47’, Mclean 59’, 66’, 71’, Kóka 64’ (öngól)

Makra Béla: A srácok a nehéz időjárási körülmények ellenére is odatették magukat, a helyzetek nagy részét sikerült értékesítenünk. Ellenfelünk betömörült védőharmadába, de vagy kombinatív játékkal bontottuk meg őket, vagy átlövésekből voltunk eredményesek. Sok minden visszaköszönt azokból az elemekből, melyeket az edzéseken gyakoroltunk, elégedett vagyok a gyerekek teljesítményével, gratulálok nekik.


Húsvét utáni gólzápor

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK