A regionális serdülő kosárlabda bajnokság harmadik fordulójában Gál Balázs tanítványai a másik cívisvárosi csapat mellett a miskolciakat is két vállra fektették.

U14 3. forduló, D csoport

Debrecen, Tóth Árpád Gimnázium

Debreceni KA DSI – Debreceni KA/B 70 – 46 (16-3, 20-12, 14-13, 20-18)

Gál Balázs: Nagy energiával kezdtük a mérkőzést, aminek köszönhetően sok labdát tudtunk szerezni. A helyzetek befejezése még közel sem volt tökéletes, ám szép összjátékok mutatkoztak meg a pályán. Több jó támadást tudtunk vezényelni, és védekezésben is összeszedettek maradtunk. Aztán a második félidőre visszaesett a koncentrációnk, és több hibát engedtünk meg magunknak mind támadásban, mind pedig védekezésben. Az előnyünket meg tudtuk őrizni, így sikerült győznünk a szimpatikusan küzdő testvércsapatunk ellen.

MEAFC-Kossuth – Debreceni KA DSI 48 – 64 (10-21, 13-12, 15-15, 10-16)

Gál Balázs: Nehezen indult a találkozó, mert nem tudtunk azon a szinten pörögni, ahol az első mérkőzésünket kezdtük. Sok figyelmetlenségi hibát vétettünk, buta eladott labdáink voltak, és a kialakult helyzeteinkkel sem tudtunk minden esetben élni. Pár jó időszaknak köszönhetően, amikor sikerült megfelelő szinten koncentrálnunk, és a védekezésünk is összeállt, el tudtunk lépni ellenfelünktől, így kialakítva a végeredményt. Összességében örülök a győzelmeknek. Azon kell dolgoznunk a jövőben, hogy az első meccs első félidejében mutatott koncentrációt és energia szintet hosszabb időre ki tudjuk tolni.

Játékoskeret:

Elek Bendegúz, Fazekas Botond, Foltin Lukács, Gulyás Zénó, Gurzó Milán, Handari Máté, Molnár Máté, Móré Sándor, Schmiedt Péter, Szabó-Zsamba Botond, Úr Alex, Vágó Dániel, Vállai Bence, Wágner Ferenc

Két győzelmet aratott a DKA-DSI

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK