Öt kézilabda csapatunk szerepelt a pünkösdi kézilabda tornákon.

A lányok az X. Oros Kupán, a fiúk a XIII. Pünkösdi Kupán játszottak a minél jobb helyezésért. Az alapszakasz mérkőzései után U13-as csapataink dobogós helyért játszhattak tovább, míg a többi csapatunknak egy-egy gólon múlt a továbbjutása és az 5-8.helyért vehették fel a küzdelmet az ellenfelekkel.

Nyilatkozatok:

Oláh Barnabás (FU14): Nagyon örülök neki, hogy részt tudtunk venni a pünkösdi kupán. Csapatunk számára ez volt az első többnapos torna és kijelenthetjük, hogy hasznos volt. Nyolc csapat vett részt a mi korcsoportunkban, amiből a hatodik helyezést értük el. A mezőnyben volt három csapat, ami kiemelkedett, a többiek hasonló erősségűek voltak. Maximálisan elégedett vagyok a srácok hozzáállásával mind a pályán és azon kívül is. Szurkolásból is jelesre vizsgáztak. A mérkőzéseken voltak jobb és kevésbé jobb pillanatok, de összességében elmondható, hogy a fiúk mindent megtettek, amit lehetett, de a lényeg az volt, hogy nem adták fel. Szeretném megköszönni a DSI Debrecennek, hogy megteremtették a lehetőséget, hogy részt vehettünk egy ilyen színvonalas tornán. Hajrá DSI!

Vida Szabolcs (FU13): A pünkösdi kupán lejátszott hat mérkőzésen remek védekezéssel, jó kapus teljesítménnyel, folyamatosan javuló támadó játékkal és a szurkolók fantasztikus támogatásával sikerült megszereznünk a harmadik helyet!

Milánik Zoltán (LU13): A szombati napon a Kozármisleny és a Gyöngyös csapataival játszottunk. Fegyelmezetten és támadó szellemű védekezéssel magabiztosan nyertünk. Két győzelemmel a felsőházba jutottunk. Vasárnap viszont elfelejtettünk kézilabdázni. Megbeszéltem a lányokkal a taktikai feladatokat és működött is, majd varázsütésre elfelejtették és elveszítettük a Szeged és a Kecskemét ellen a mérkőzést. Harmadik mérkőzésen a Kozármisleny csapata ellen is döcögősen kezdtünk nem találtuk a távolságokat egymással szemben, rengeteg technikai hibát követett el a csapat. Rengeteg kapufát löttünk és ziccert hagytunk ki. A lényeg az, hogy győzelemmel zártuk a napot és így az Orosháza csapatát hétfőn legyőzve, jó és önfeledt játékkal Bronzéremmel zártuk a tornát.

Eredmények:

X. Oros Kupa

LU13

3. DSI Debrecen

LU 12

6. DSI Debrecen

XIII. Pünkösdi Kupa

FU13

3. DSI Debrecen

FU14

5. DSI Debrecen

FU12

7.DSI Debrecen

Mindkét torna részletes eredményei itt találhatók: https://www.mksz.hu/utanpotlas-torna


 


Két kupa, két bronz

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK