A Vitesco Technologies a Debrecen Sportcentrum-Sportiskola triatlon szakosztályának és kiemelten Ferenczi Nikolett junior válogatott versenyző felkészülésében és versenyeztetésében nyújt támogatást.

A Gyulai István Atlétikai Stadion Tribünépületében ma délután megtartott sajtótájékoztatón a támogatás fontosságáról és jelentőségéről is beszéltek a megszólalók, továbbá felköszöntötték a vasárnap 18. születésnapját ünneplő tehetséget.

Nyilatkozatok:

Makray Réka a Vitesco Technologies Humán Kapcsolatok igazgatója: ,,Fontos számunkra, hogy felkaroljuk azokat a fiatal tehetségeket, sportolókat, akikre méltóan lehetnek büszkék a cívisváros lakói, hiszen munkatársaink is mindennap arra törekednek, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. Vállalatunk Ferenczi Nikolett junior válogatott versenyző, illetve a triatlon szakosztály korosztályos válogatott versenyzőinek felkészülését és versenyeztetését támogatja a szponzori együttműködés keretein belül ezzel is elősegítve a szakosztály további eredményes nemzetközi szereplését. További célunk, hogy kedvet adjunk a fiataloknak a sport szeretetére és gyakorlására.”

Papp László, Debrecen polgármestere:,,Debrecen országos szinten az egyik legnagyobb sportköltségvetéssel rendelkezik, mivel kiemelt város stratégiai ágazatként tekintünk a sportra. Büszkék vagyunk arra, hogy Debrecen fogadhat egy ilyen céget, és örülünk annak, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében sportolókat, sportágakat felkarolva valóban tesznek városunkban a közösségért, nemcsak a foglalkoztatásban, hanem ilyen jellegű támogatások terén is.”

Becsky András, a Debreceni Sportcentrum Kft. ügyvezetője: ,, A DSC-SI kötelékeiben mintegy 1000 gyerek sportol rendszeresen, szakmailag felkészült és elkötelezett edzők irányításával. Több alkalommal is elnyertük országos szinten az év Sportiskolája díjat, ami egyrészt annak is köszönhető, hogy vannak olyan tehetségeink, akik kiváló eredményeket érnek el a hazai-és nemzetközi versenyeken, másrészt pedig példaképül szolgálhatnak a fiatalabb generációknak.”

Ferenczi Nikolett triatlonista, DSC-SI:,, Először is szeretném megköszönni a bizalmat és a támogatást, azon leszek, hogy ezt a jövőben az eredményeimmel is megháláljam. Rengeteget köszönhetek a DSC-SI-nek, de nagy öröm számomra, hogy az újabb kihívások előtt ennek a megállapodásnak köszönhetően a Vitesco támogatása is óriási motivációt jelent számomra. Pályafutásom eddigi legnagyobb élménye volt, amikor gyakorlatilag megyénket egyedül képviselhettem tavaly az ifjúsági olimpián, ezeket a fantasztikus pillanatokat szeretném átélni 2020-ban is a junior Európa-bajnokságon, majd pedig a világbajnokságon.”

Ferenczi Nikolett 2011-óta tartozik a Triatlon szakosztály kötelékébe. 2015 óta tagja a korosztályos válogatott kereteknek, egyéniben és csapatban számtalan érmet nyert itthon. Nemzetközi szinten a Litvániában megrendezett Ifjúsági Triatlon Európa-bajnokságon az igen előkelő hatodik helyen végzett 2017-ben. Az Aquatlon Európa-bajnokságon a junior mezőnyben az ,,ifista" Niki a hetedik helyen ért célba.

A tavalyi év legfontosabb célja volt, hogy kijusson a Buenos Aires-i Ifjúsági Olimpiára.  A magyar válogatott tagjaként, júniusban utazott ki Spanyolországba, ahol az ötkarikás játékok európai selejtezőjét rendezték meg. Innen a 12 legjobb szerzett indulási jogot az olimpiára, de országonként csak egy versenyző. Niki nagyszerű versenyzéssel, legjobb magyarként, a 6. helyezést érte el, így megszerezte a repülőjegyet Argentínába!

Az ifi olimpián 206 ország 3980 sportolója szerepelt, triatlonban 32 ország indított versenyzőt. Niki a 32 női induló közül egyéniben a 13., csapatban a 4. helyen végzett. Idén már megnyerte a duatlon junior Országos Bajnokságot, és nagy meglepetésre második helyen végzett a kerékpáros OB-n, szintén a junioroknál.

A Vitesco Technologies évtizedek alatt széleskörű és átfogó szakértelmet szerzett a meghajtás szektorban, és ez kimondottan igaz a gyorsan növekvő elektromobilitás piacára is. A Vitesco Technologies már ma is azon kevés rendszerszolgáltatók egyike, akik mindössze egyetlen forrásból képesek teljes körű elektrifikációval szolgálni. A portfolióban innovatív és hatékony technológiák szerepelnek 48 voltos villamosításhoz, elektromos motorokhoz, valamint a hibrid motorok és tisztán akkumulátor által működtetett járművek teljesítményelektronikájához. Az évtizedek alatt felépített kompetenciák ezentúl is részét fogják képezni az alaptevékenységnek, azaz az elektronika, érzékelők, és aktuátorok továbbra is gyártásban maradnak. Ezek az elemek minden esetben nélkülözhetetlenek lesznek, bármilyen motorokat érintő változás is lép életbe a jövőben.

 

 

 

 

               

 

 

 

 

Példaértékű támogatás!

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK