A DSI Debrecen bajnoki rendszerben szereplő két legfiatalabb labdarúgó csapata szerdán a Berettyóújfalu együttesét fogadta.

U13

Győrösi Péter már bajnok legényei azt a Berettyóújfalut fogadták a zárófordulóban, mely gárdát az első körben magabiztosan, 6-1-re győztek le. Srácaink jutalomjátéknak tekintették ezt a mérkőzést, számukra már nem volt tétje a párharcnak. Hamar, már a 8. percben Mosdóczi Botond révén sikerült megszerezni a vezetést, mely találatot egy hosszabb gólcsend követett. A vendégek jól tartották magukat, próbáltak veszélyes támadásokat vezetni, de védelmünk jól működött. Csapatunk is több támadást vezetett, de ifjoncaink már nem koncentráltak kellő képpen a befejezéseknél. A piros-feketék lelkesedése meghozta gyümölcsét, az 51. minutumban egyenlítettek, majd az utolsó negyedben fordítottak. Mielőtt elhihették volna, győztesen térhetnek haza, Milbik Máté gyorsan egyenlített, így döntetlennel zárult az év utolsó párharca.

MLSZ Regionális U-13 Északkeleti-csoport 22. forduló

DSI Debrecen – Berettyóújfalu: 2-2 (1-0, 0-0, 0-1, 1-1)

DSI Debrecen: Cseke – Komódi, Sebők, Magyari, Milbik, Tóth K., Csáki, Gulyás, Mosdóczi

Cserék: Kovács-Vitéz, Szabó, Varga, Kiss S., Bartók, Mráz, Offra, Bendik

Edző: Győrösi Péter

Gólszerzők: Mosdóczi 8’, Milbik 73’

Győrösi Péter: A srácok már abban a tudatban léptek pályára, hogy idén elhódították a bajnoki címet, így kissé könnyedén, levezető jellegűnek vették ezt a mérkőzést. Ellenfelünk nagyon lelkesen focizott, látszott, nekik kihívás, hogy minket legyőzzenek. ennek köszönhetően egy jó meccsel zártuk a bajnoki évet. Gratulálok a Berettyóújfalunak, hogy meg tudtak minket szorongatni, szimpatikus csapat voltak.

U12

Szabó Imre tanítványai az őszi döntetlen után szerették volna két vállra fektetni a Berettyóújfalut és a virtuális tabella élén zárni a bajnokságot. Ennek megfelelően kezdtek srácaink, ahogy útjára indult a labda, beszorították ellenfelüket a kapuja elé. A 8. percben góllá is érett a fölény, Tóth Nimród villant és zörgette meg a hálót. Szinte egy térfélen zajlott a játék, komoly nyomás volt a vendégek védelmén, helyzet helyzetet követett, az újabb gólra azonban még várni kellett. Végül a 2. negyed elején Tóth Nimród saját maga és csapata második találatát jegyezhette. A piros-feketék próbáltak kijönni a szorításból, de csak elvétve tudták átlépni a felezővonalat. Ifjoncaink lelkesen és nagy kedvvel futballoztak és Béke Péter révén a harmadik etapban is bevették az Újfalu kapuját. A szép játék az utolsó negyedre is kitartott, mint ahogy a lendület is, a 78. percben pedig Melczer Dániel beállította a végeredményt.

MLSZ Regionális U-12 Északkeleti-csoport 22. forduló

DSI Debrecen – Berettyóújfalu: 4-0 (1-0, 1-0, 1-0, 1-0)

DSI Debrecen: Szerepi-Nagy – Tóth N., Aukszi, Szűcs, Nagy G., Nagy R., Fekete, Müller, Kakó

Cserék: Szilágyi, Melczer, Dombrádi, Béke, Sipos, Palczert

Edző: Szabó Imre

Gólszerzők: Tóth N. 8’, 24’, Béke 45’, Melczer 78’

Szabó Imre: Négygólos győzelmet arattunk a centerpályán, ahol még nem játszottak a gyerekek! Örömjáték volt a mai... Azt történt a mérkőzésen, amit mi szerettünk volna! Az eredmény nem tükrözi a látottakat, felborult a pálya! Gratulálok a virtuális tabella első helyéhez a srácoknak! Valamint köszönöm az egész évi kitartó munkájukat és példaértékű szorgalmukat! Köszönöm nekik, mert nagyszerű közösség formálódott az év folyamán és igazi csapatmunka eredménye a mostani! Rendkívül büszke vagyok minden egyes játékosomra! Továbbá szeretném megköszönni a szülők igazi, önzetlen támogatását, ami tapasztalataim szerint ritka manapság! Végül, de nem utolsó sorban a technikai vezetőnknek, Esztike néninek szeretnék köszönetet mondani az önzetlen és fáradhatalan segítségéért!


Túl az utolsó erőpróbán

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK