A hat mérkőzésből négyen a DSI Debrecen játékosai örülhettek a végén.

A lányoknál a „nagyok” a várakozásnak megfelelően magabiztos győzelmeket arattak, a „kicsik” pedig nem csak hogy helyt álltak az idősebbek ellen, de egyik ellenfelüket még le is győzték. A fiúk egy könnyű győzelem után nagy gólkülönbségű vereséget szenvedtek az erre az évadra jelentősen megerősödött Hajdúszoboszlótól.

Eredmények:

OGYB LU14 II. Csoport Nádudvar, Sportcsarnok

DSI Debrecen 1. – Hajdúböszörményi TE 38-11

DSI Debrecen 1. – Létavértes SC 97 47-5

Vezetőedző: Milánik Zoltán

Milánik Zoltán: Az első fordulóban a Böszörmény és a Létavértes csapataival játszottunk. Nem okozott meglepetést egyik csapat sem, ezt a végeredmény is mutatja.

DSI Debrecen 2. – Balmazújvárosi LKSE 12-13

DSI Debrecen 2. – Tiszavasvári SE 23-13

Vezetőedző: Hadady Monika

Hadady Monika: Nagy várakozással és izgalommal vártuk ezt a napot, hiszen a munkát már augusztus elejétől elkezdtük. A Balmazújváros elleni meccsre mondhatjuk, hogy minden kezdet nehéz. Rengeteg technikai hibával játszottunk, leginkább a pontatlanság és a koncentráció hiánya okozta számunkra ezt az eredményt. A félidőben négy góllal is vezetett az ellenfél, a második játékrész talán nekünk kedvezett, mert több gólt sikerült dobni, de sajnos már nem tudtuk a magunk javára fordítani a mérkőzést. Ezt követően a Tiszavasvári ellen léptünk pályára, ez a találkozó is nehezen indult számunkra. Az ellenfelünk beállós játékával nehezen boldogultunk, rendre büntetőhöz jutottak, amit többnyire értékesítettek is, így az első félidőben szoros eredmény alakult ki. A szünet után jobban összeállt a védekezésünk, több gólt is lőttünk, de még mindig iszonyatosan sok hibával játszottunk. Abban bízom, hogy a folytatás könnyebb lesz, jobban „belejövünk” a játékba és kevesebbet hibázunk. A lányokkal elégedett vagyok, és szeretném, hogy az önbizalmuk is nagyobb legyen, mert akárhogy is nézzük, mi feljátszunk a teljes csapattal egy magasabb korosztályba.

OGYB FU14 I. Csoport Hajdúszoboszló, Városi Sportház

DSI Debrecen – BMSE Berettyóújfalu 33-15

DSI Debrecen – ASK Hajdúszoboszló 20–38

Vezetőedző: Vida Szabolcs

Vida Szabolcs: Az első játéknapon két, teljesen ellentétes mérkőzést játszottunk, a Berettyóújfalu ellen jól működött a védekezés így sok könnyű gólt szereztünk indításból, lerohanásból és magabiztosan győztünk. A házigazda Hajdúszoboszló ellen nem működött sem a védekezés, sem a támadás és sok technikai hibát vétettünk, nem lehetett más a végeredmény, mint nagy gólarányú vereség. A következő fordulóig megpróbáljuk kijavítani a hibákat!


U14-es kéziseink is nekivágtak a szezonnak

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK